“Tunteen syntymiseen voi vaikuttaa…”

”DiSC avaa silmät sille, että minun tapani toimia ei ole se ainoa oikea. DiSCin kautta henkilön tyyliä koskevaan palautteeseenkin tulee kiva sävy ja huumoriakin. Kun tietää millainen on tyyliltään, on hyväksyttävämpää sanoa, että näin minä D-tyyppinä toimin, mutta tiedän kyllä että voisin sen toisinkin tehdä, jotta sinä C-ihmisenä kuuntelet minua.”

Anne Kamaja
“Avartavaa!”

”Oli todella kiva koulutus ja tutustui uudesta näkökulmasta tuttuihin työtovereihin sekä myös itseensä ikään kuin ”leikin” varjolla. Paljon oppi itsestä ja omista toimintatavoista, se oli rakentavaa ja hauskaa. Mutta ennen kaikkea suurin anti oli että ymmärtää paremmin toisia miksi eri ihmistyypit toimivat/reagoivat ja käyttäytyvät eri tilanteissa niin kuin tekevät.”

Aila Lehti

”Disc valmennus avasi silmät ymmärtämään sekä itseään että muita. Se myös lähensi meitä tiiminä. Nykyään tulee juteltua sellaistenkin ihmisten kanssa, joita aiemmin oli vaikea lähestyä.”

Tiina Kilpinen

Mielenkiintoinen ja hyödyllinen valmennus, katsaus omaan käyttäytymiseen, sekä yksilönä että ryhmässä. Valmennus antoi hyviä työkaluja, joita voi todella hyödyntää tulevaisuudessa.

Anne on innostava, asiantunteva ja yleisön tasapuolisesti huomioonottava valmentaja. Hän oli valmistautunut valmennukseen hyvin ja paneutunut erinomaisesti valmennettavien profiileihin.

Aika kului kuin siivillä ja loppui jopa kesken. Suosittelen!

Sari Svensson

Erittäin hyvä ja informatiivinen.
Kouluttaja otti hyvin kohderyhmän haltuun.
Pidin todella paljon, suosittelen.
Kiitos Anne!

Katri Leeve

”Silmiä avaava koulutus. Oppi tunnistamaan oman persoonan vahvuudet ja heikkoudet mutta tärkein on oppi ymmärtämään muiden persoonat ja toimintatavat. Disc on parantanut tiimin dynamiikka ja keskeisen kommunikointia. Anne on ihmislukija ja huippu ammattilainen, suosittelen.”

Joseph Youssef / Noho Partners

 

”Minulle se toi varmuuden itselle siitä millainen ihminen olen  varsinkin työminuudesta. Se että millainen olen itse ja mitä muut ihmiset ovat auttoi ymmärtämään erilaisuutta ja sitä miten ihmiset toimii erilaisissa tilanteissa. Itsensä kehittämisalueet löytyi ja niihin voi kiinnittää nyt itse enemmän huomiota ja ’kehittää’. DiSC:stälöytyi myös perheenjäsenet ja tämähän selvensi paljon asioita.”

Tarja Harjukangas
“Valmennus haastoi ja rohkaisi...”

”Disc-valmennus työyhteisössämme oli hyvin avartava kokemus. Oli sekä kiinnostavaa että hyödyllistä oivaltaa kuinka työyhteisön eri jäsenet reagoivat eri tilanteisiin. Ymmärrys siitä helpottaa valtavasti mm. keskinäistä kommunikointiamme ja vähentää ristiriitojen syntymistä. Samalla oli hauskaa ja hyödyllistä huomata omasta itsestä mitkä alueet ovat voimavarojani ja missä löytyy vielä kehitettävää. Valmiiksi ei tulla koskaan mutta valmennus antoi hyvät valmiudet kehittyä yksilönä että yhteisönä. Valmennus haastoi ja rohkaisi monin eri tavoin meitä kaikkia.”

Nina Kervinen

”Valmennus oli loistava matka ymmärtämään sekä omaa että muiden käyttäytymistä erilaisissa tilanteissa.

Valmennus auttaa suhtautumaan oikein toisen käyttäytymiseen esim. neuvottelutilanteessa.

Voin suositella kenelle tahansa Anne Kamajaa valmentajaksi.”

Päivi Järvinen
“DISC-profilointi on auttanut tiimiä tunnistamaan toistensa erityispiirteet”

”Mielenkiintoinen, innostava ja hauska valmennus, joka lisäsi sekä itsetuntemusta, että ryhmän ymmärrystä toisistaan. Annen innostus tarttui ja motivoi koko ryhmää. Olen varma, että tiimillämme on valmennuksen jälkeen paremmat lähtökohdat projektin johtamiselle ja yhdessä tekemiselle. Kiitos Anne! ”

Minna Enqvist / Partio Uudenmaan Valkama-leirin johtoryhmä

 

“DISC-profilointi on auttanut tiimiä tunnistamaan toistensa erityispiirteet”
  • Annen hyvin osuva DISC-profilointi on auttanut tiimiä tunnistamaan toistensa erityispiirteet. Tämä on muuttanut oleellisesti tiimin toimintamallia ja keskinäistä kommunikointia.
  • Anne on velho siinä mitä tekee. Koko tiimi arvostaa valtavasti Annen aikaansaannosta.
  • Itse olen oppinut tuntemaan itseni entistä paremmin. Anne on loistava ihmistuntija!
  • Arvostan Annea ihmisenä ja coachinavaltavasti ja hän on erittäin taitava siinä mitä tekee!
Timo Kivistö

”Disc-valmennuksesta pidin kovasti. Se opetti tunnistamaan ja ymmärtämään itseään ja tiimin muita jäseniä paremmin. Auttoi myös sopeutumisessa erilaisissa tilanteissa, ja se jos mikä parantaa työyhteisössä tiimihenkeä. DISC-valmennus pitäisi olla ns. pakollinen kurssi kaikissa työyhteisöissä. Siitä on niin valtavan suuri merkitys/hyöty tiimille. Kokemusta on.”

Anne Aarnio

”Voit ehdottomasti antaa minun tai Markon nimen jos tarvitset suosittelijoita, olimme erittäin tyytyväisiä pitämääsi koulutukseen.”

Marko Kääriäinen ja Jenni Monkiewicz / Yara